Emma: ”Jag kan behålla sjuksköterskeprofessionen – och tjäna extra pengar”Många sjuksköterskor och läkare vill jobba extra utöver sina vanliga tjänster men stora bemanningsföretag sätter ofta käppar i hjulet för det.
Med Medpeoples smarta app är det möjligt för dig inom sjukvården att jobba när det passar dig.
– Att samarbeta med Medpeople är enkelt och de är måna om dig som konsult. Dessutom betalar de bra, säger Emma Andrén, sjuksköterska.

Sjuksköterskor och läkare vill ofta jobba extra utöver sin vanliga tjänster för att få en mer flexibel vardag, men det kan vara svårt att få igenom det om man söker sig till ett bemanningsföretag. Hos Medpeople finns inga krav på att skriva upp sig på ett visst antal tider – du kan jobba när du vill.
– Om du inte tar alla pass hos ett bemanningsföretag kastas du ofta ut ur systemet. Genom Medpeople får du chans att komma in för att exempelvis bara jobba en helg, vilket passar perfekt om du vidareutbildar dig, vill vara hemma mer med familjen eller bara jobba extra. Hos oss tjänar du dessutom mer pengar, säger Kave Soultani, vd på Medpeople.
Se hur många procent mer du kan få i lön 

”Det går bra att kombinera jobb och familjeliv"
Emma Andrén jobbar heltid som säljkonsult inom medicinteknik, har två små barn och ett tredje på väg. Hon jobbade tidigare heltid som sjuksköterska och kan ibland sakna det. Emma kontaktade till en början ett par bemanningsföretag för ta reda på om hon kunde hoppa in och jobba lite extra som sjuksköterska parallellt med sitt jobb, men de hade krav på att man skulle jobba ett visst antal timmar i månaden. När hon hittade Medpeoples smarta app som gör det möjligt att jobba när man vill var valet enkelt.
– På mitt vanliga jobb är det svårt att veta hur mycket jag har att göra i förväg så det är en stor fördel att jag inte behöver binda upp mig på ett visst antal pass och timmar utan kan jobba lite extra när det passar mig. På så sätt kan jag behålla min sjuksköterskeprofession och samtidigt tjäna extra pengar, säger Emma.

Emma förklarar att Medpeople går väldigt bra att kombinera med familjelivet och sitt vanliga jobb.
– Att använda Medpeople är väldigt flexibelt, jag förbinder mig inte till något och får en notis i mobilen när det dyker upp ett passande jobb. Dessutom är appen lättöverskådlig och väldigt smidig att använda, säger hon.
Är du nyfiken på att veta mer om Medpeople? – klicka här 

Presenteras av:

inline_lockup_solid

Välkommen till framtidens vårdbemanning
Medpeople lanserade under 2017 med ett tydligt mål, att förenkla och effektivisera bemanningen inom vården i Sverige. Med Medpeople vill vi göra skillnad på riktigt och bidra till en bättre vård, ett bättre arbetsklimat för vårdpersonal och lägre kostnader för vårdgivare. Vårt nya sätt att bemanna kommer på sikt att spara vården och samhället 1-3 miljarder kronor. 

Med Medpeople har vi skapat ett nytt sätt för legitimerad vårdpersonal att hitta och ta tillfälligt vårduppdrag. Genom att ta bort alla mellanhänder kan vi effektivisera bemanningen och erbjuda mer flexibilitet och bättre villkor till sjuksköterskor och läkare som vill jobba extra, samtidigt som vi sänker kostnader och möjliggör tidsbesparingar åt vårdgivare över hela Sverige.

I vår plattform matchas vårdpersonal och vårdgivare direkt med varandra utifrån krav på kompetens, lönenivå och erfarenhet. Hela flödet, från ansökan till tidrapportering sköts direkt i appen. Medpeople är ett modernt sätt att bemanna, utan dyra mellanhänder och manuell hantering.