De sköter din journalföring på distansAtt träffa patienter borde vara alla läkares huvudsyssla. Många upplever dock att administrativa uppgifter så som journalföring tar upp för mycket tid. Med Conscriptors tjänster kring vårddokumentation på distans kan du fokusera helhjärtat på dina patienter medan de sköter din administration.

Sverige ligger nära botten (OECD) i antal patientbesök per läkare trots hög läkartäthet per capita. Tidsbrist är ett välkänt problem hos svenska läkare och en stor del i detta är all administration menar Bo Eklund, sälj- och marknadschef på Conscriptor.

– Kravet på vårddokumentation styrs av lag och är självklart viktigt. Som läkare är ansvaret tydligt. De måste föra patientjournaler. Det finns en brist på medicinska sekreterare i dag och väldigt många läkare sitter och skriver i journalerna själva,  vilket är väldigt tidskrävande för dem.

Är du läkare och behöver hjälp med journalföring? Klicka här

Modern teknik och digitala tjänster

Conscriptor har en lång och bred erfarenhet av journalföring. I dag hanterar de nära 8 procent av alla Sveriges journalanteckningar i 20 olika journalsystem. De erbjuder en lösning på tidsbristen genom journalskrivning på distans med säkra digitala lösningar inklusive diktering och taligenkänning.

– Med vår erfarenhet vet vi att det är mycket som kan förenklas och förbättras för att underlätta vardagen för dig som läkare. Vi på Conscriptor är kostnadseffektiva, sköter arbetet säkert på distans och kan därmed skapa en bättre arbetsmiljö för dig som kund, säger Bo.

Intresserad av Conscriptor? Läs mer här

Visar upp AI på Vitalis 21-23 maj

Conscriptor kommer att medverka på Vitalis i Göteborg 21-23 maj. Där kommer de att demonstrera en ny teknik som använder sig av artificiell intelligens.

– Låt oss på Conscriptor sköta din administration så kan du fokusera på dina patienter.

Ta reda på mer om Conscriptor

Presenteras av:

Med senaste tekniken, duktiga distansarbetande medarbetare och över 11 års erfarenhet är Conscriptor i dag ett stöd åt över 500 vårdgivare och 6000 läkare i hela Sverige.

Vi hanterar diktat och skriver journaler i ett vård-Sverige som aldrig sover. Oavsett om du är själv på din mottagning eller en del av ett sjukhus eller ett helt landsting så kan vi hjälpa till. Inget uppdrag är för litet – inget är för stort!

Våra tjänster är säkra och kvalitet är vårt ledord. Vi skriver i alla Sveriges journalsystem på våra kunders villkor.