Så fungerar nya, banbrytande vårdappenVårdbemanning kan vara dyrt och tidskrävande och ofta måste en koordinator, som i flera fall är en sjuksköterska, sitta med bemanning på heltid – istället för att ta hand om sjuka.
Nu har Medpeople lanserat en ny app som kan vara lösningen på problemet.
– Vår app samlar hela bemanningsprocessen på ett ställe, säger Kave Soultani, vd på Medpeople.

Det är både kostsamt och tidskrävande för vårdinrättningar att jobba med bemanning och processen att gå via ett bemanningsföretag är ofta lång och klurig. Det här gör att vården inte blir lika effektiv och att de som jobbar som sjuksköterskor och läkare ofta känner sig stressade. Nu finns en ny app som kan komma att ersätta bemanningsföretagen – Medpeople.

Medpeople lanserades 2017 och arbetar för att förenkla och effektivisera bemanningen inom vården i Sverige. Genom att ta bort alla mellanhänder kan de erbjuda mer flexibilitet och bättre villkor till sjuksköterskor och läkare som vill jobba extra, samtidigt som de sänker kostnader och möjliggör tidsbesparing åt vårdgivare över hela Sverige.
– I vår plattform matchas vårdpersonal och vårdgivare direkt med varandra utifrån krav på kompetens, lönenivå och erfarenhet. Hela processen från ansökan till tidrapportering sköts direkt i appen, säger Kave Soultani, vd på Medpeople.
Är du nyfiken på att veta mer om Medpeople? – klicka här 

Här förklarar han hur Medpeoples nya smidiga app fungerar.

 1. Hitta uppdrag
  ”Det första du gör är att registrera dig för att kunna söka uppdrag – helt kostnadsfritt. Du kan snabbt och enkelt välja bland olika uppdragsgivare, välja enstaka dagar, helger eller hela veckor som du vill jobba och direkt se vad du kan tjäna på ett uppdrag.”
 2. Jobba
  ”I appen kan du bland annat hålla koll på ditt schema, se information från uppdragsgivaren och chatta med Medpeople om du har några frågor eller funderingar.”
 3. Feedback och tidrapportering
  ”Efter avslutat arbetspass tidrapporterar du direkt i appen och du och uppdragsgivaren kan ge varandra feedback. Dina omdömen från olika uppdragsgivarna syns sedan i appen för att din kompetens ska synliggöras på bästa sätt.”
 4. Få betalt
  ”Din lön är inne på ditt konto inom 4-10 dagar och den betalas ut veckovis. Sjävklart har du både semesterersättning och är försäkrad när du är ute på jobben.”

Hämta appen här

Presenteras av:

inline_lockup_solid

Välkommen till framtidens vårdbemanning
Medpeople lanserade under 2017 med ett tydligt mål, att förenkla och effektivisera bemanningen inom vården i Sverige. Med Medpeople vill vi göra skillnad på riktigt och bidra till en bättre vård, ett bättre arbetsklimat för vårdpersonal och lägre kostnader för vårdgivare. Vårt nya sätt att bemanna kommer på sikt att spara vården och samhället 1-3 miljarder kronor. 

Med Medpeople har vi skapat ett nytt sätt för legitimerad vårdpersonal att hitta och ta tillfälligt vårduppdrag. Genom att ta bort alla mellanhänder kan vi effektivisera bemanningen och erbjuda mer flexibilitet och bättre villkor till sjuksköterskor och läkare som vill jobba extra, samtidigt som vi sänker kostnader och möjliggör tidsbesparingar åt vårdgivare över hela Sverige.

I vår plattform matchas vårdpersonal och vårdgivare direkt med varandra utifrån krav på kompetens, lönenivå och erfarenhet. Hela flödet, från ansökan till tidrapportering sköts direkt i appen. Medpeople är ett modernt sätt att bemanna, utan dyra mellanhänder och manuell hantering.