Terapi tillgängligt och överkomligt för allaMindFam startades av en enkel anledning – att främja psykisk hälsa och välmående. En plattform likt AirBnb eller Booking.com applicerad på området terapi.

Alla människor kan drabbas av psykisk ohälsa, och ingen ska behöva vara ensam. MindFam gör terapi mer tillgängligt och överkomligt för alla. 

Man vill ge fler människor en enklare tillgång till kompetenta och legitimerade psykologer/terapeuter som kan vara steget mot ett lyckligare och hälsosammare liv.

Såhär fungerar tjänsten 

MindFam vill ge fler människor chansen att dra nytta av terapi och övervinna sina dagliga utmaningar i livet. Det man erbjuder är digitala besök, dvs. videosamtal mellan användare och psykolog som ett komplement till traditionell terapi på mottagning. 

Man erbjuder terapi inom olika områden inom psykisk ohälsa och som privatperson skapar man enkelt ett kostnadsfritt konto och välja en legitimerad psykolog/terapeut efter tycke och smak. Möjligheten finns även att träffas fysiskt också på deras mottagning om man hellre vill det, men annars via ett säkert videosamtal. 

Presenteras av