Rekryteringsmässa för dig som jobbar inom vårdenGår du i flyttankar, vill du höja din lön eller är du kanske sugen på att byta jobb?
Nu har du möjlighet att nätverka och låta dig inspireras på Medrekmässan – en av Sveriges största rekryteringsmässor inom sjukvård.
– Inget slår det personliga mötet när det kommer till rekrytering, säger Per Fahlman, COO på Onrec. 

22 februari slår Medrekmässan återigen upp dörrarna på Clarion hotell där det bjuds på en hel dag fylld av mingel och föredrag anpassade för dig som arbetar inom sjukvården. Medrek.se,  initiativtagaren bakom mässan, har sedan 2001 förmedlat tjänster inom vårdsektorn online. I dag har sajten över 92 000 registrerade användare och målsättningen är att skapa Sveriges bästa mediekanal för marknadsföring av arbetsgivare inom vården.
Vill du besöka mässan? Här anmäler du dig

Även om det digitala i dag har ett stort värde när det kommer till rekrytering är dock det personliga mötet fortfarande en viktig del.
– Efter snart 20 år i branschen kan vi fortfarande konstatera att inget slår det personliga mötet när det kommer till rekrytering. Det är en av anledningarna till varför vi började arrangera Medrekmässan, säger Per Fahlman, COO på Onrec, Nordens ledande annonserings-, rekryterings- och employer branding-leverantör inom skola och sjukvård.

”En mängd jobbmöjligheter”
Tillsammans med arbetsgivare från hela landet har du som besökare möjlighet att både nätverka, ställa frågor och lyssna på spännande föredrag. Det finns dessutom en mängd jobbmöjligheter att ta del av – på plats hittar du utställare från bland annat landsting, sjukhus, privata vårdbolag och även rekryterings- och bemanningsföretag som söker personal till både kortare uppdrag och fasta tjänster.
Här kan du läsa mer och anmäla dig till mässan

Medrekmässan är gratis och öppen för alla. Den pågår mellan 12.00-19.00 och de första 50 gästerna bjuds även på lunch.
– Det är en perfekt mötesplats för att träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb, men det är även en väldigt bra möjlighet för att få en större insikt i branschen, säger Per Fahlman.
Föranmäl dig här

medrek_topnav_logotyp_seVarmt välkommen till Medrekmässan 2018 mellan 12.00 till 19.00 med fri entré för alla besökare.

  • Träffa utställare och möt din nya arbetsgivare
  • Lyssna på föredragshållare
  • Nätverka med utställare och andra besökare
  • Skapa bättre förutsättningar i ditt yrkesliv
  • Säkra ditt nästa drömjobb

Anmäl dig till mässan här